Vi gör detta tillsammans.

VAD TAR VI EMOT?  Inlämning alla vardagar!


 JUST NU!

  • Inlämningsstopp på ALLA innekläder (sommar och vår) fr.o.m 26/4 t.o.m. den 9/5.  
  • Fri inlämning av leksaker, skalkläder och babytillbehör]


Vad tar vi emot?

Fungerande, rena och hela leksaker, skor, övriga barnprylar, barnkläder (just nu: inlämningsstopp kläder, se ovan) och alla typer av utekläder i strl 44-140. Vi tar även emot övriga barnprylar, så som vagn, babynest m.m. i mån av plats.

Vad tar vi inte emot?

Möbler, bilbarnstolar, gosedjur (förutom kända karaktärer, typ pippi, bamse), vinterkläder så som overaller och vinterkängor.

Tänk på att kläder ska vara i fint skick, vi säljer inte kläder som är mer än 5 år gamla, har hål eller fläckar på sig.

Vad ska jag tänka på mer när jag vill lämna in?
Vi tar endast emot dina kläder i papperskassar och varorna ska vara ordnade efter följande kategorier: Kläder, Utekläder, Skor, Leksaker och Babytillbehör. Är din vara större än en papperskasse; hör av dig så kollar vi om det finns plats i butiken just nu för din stora vara.

Allt som lämnas in ska hålla en hög standard. Kläder ska vara nytvättade så de luktar gott och är rena. Leksaker och skor ska vara rengjorda och hela.


Du får lämna in JUST IDAG:
Fri inlämning av babyprylar

Fri inlämning av skor/ytterkläder

 Fri inlämning av leksaker

1 kasse/månad med kläder

1 kasse/månad med sommarkläder  Större saker som babysitter, babygym och liknande går naturligtvis bra att lämna in utöver kassarna i mån av plats, kontakta butiken för mer info.

Alla dessa krav är för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög nivå i vår butik och erbjuda fina begagnade prylar till alla.  Kontakta oss gärna på 0768-521211 eller via kontaktformuläret på hemsidan. VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV TEAMET!


SÅ HÄR FUNGERAR KOMMISSIONSFÖRSÄLJNING HOS OSS


STEG ETT.  

Inlämning sker under ordinarie öppettider på vardagar. 

Du väljer själv om du vill skänka dina varor till oss eller om du vill att vi säljer dina varor åt dig.

Om Du önskar att vi säljer Dina varor åt Dig skrivs ett kommissionsavtal. 


STEG TVÅ.

Vi går igenom Dina inlämnade varor, stryker kläder, prissätter och sedan finns de i butik till försäljning så snart som möjligt efter inlämning.


STEG TRE. 

Dina varor finns ute till försäljning under två månader i butiken. Efter den perioden tillfaller de Alla Barn & CO AB, och vi ger vidare till välgörenhet eller sparar för framtida säsonger. Du äger varan fram till dess och har därmed rätt att hämta tillbaka den innan dessa två månader gått.
 

STEG FYRA. 

Om du väljer att Alla Barn ska sälja dina varor får Du 30% av vårt försäljningspris i kommission, när varan är såld.
När vi skriver avtalet väljer Du hur du vill disponera Ditt intjänade saldo.

Du väljer på 2 alternativ:
1. Handla för saldot i vår butik
2. Hämta ut pengarna i vår butik

Pengarna finns tillgodo löpande efter att dina varor blir sålda, så tveka inte att maila, ringa eller kom förbi oss för att få veta Ditt saldo.

Observera att ditt intjänade saldo måste hämtas ut senast tolv månader efter att din försäljningsperiod är slut.Kontakta oss gärna här via hemsidan, på Facebook eller ring oss på 0768-521211 om Du har några funderingar.