Vi gör detta tillsammans.

VAD TAR VI EMOT?

Vad tar vi emot?

JUST NU! Från 1/4 tar vi även emot dina fina sommarkläder. En påse i månaden är OK att lämna in och den påsen går bra att lämna in utöver dina vårkläder. Se bara till att sommarkläder-påsen är separerad från vårkläder-påsen.

[APRIL MÅNAD: Fri inlämning av leksaker, skalkläder och babytillbehör]

Fungerande, rena och hela leksaker, skor, övriga barnprylar, barnkläder och alla typer av utekläder i strl 44-140. Vi tar även emot övriga barnprylar, så som vagn, babynest, spjälsäng mm, i mån av plats.

Vad tar vi inte emot?

Möbler, bilbarnstolar, gosedjur (förutom kända karaktärer, typ pippi, bamse), vinterkläder så som overaller och vinterkängor.

Tänk på att kläder ska vara i fint skick, vi säljer inte kläder som är mer än 5 år gamla, har hål eller fläckar på sig.

Vad ska jag tänka på mer när jag vill lämna in?
Vi tar endast emot dina kläder i papperskassar och varorna ska vara ordnade efter följande kategorier: Kläder, Utekläder, Skor, Leksaker och Babytillbehör. Är din vara större än en papperskasse; hör av dig så kollar vi om det finns plats i butiken just nu för din stora vara.

Allt som lämnas in ska hålla en hög standard. Kläder ska vara nytvättade så de luktar gott och är rena. Leksaker och skor ska vara rengjorda och hela.

Du får lämna in (april månad):


Fri inlämning med babyprylar

Fri inlämning med skor/ytterkläder

1 kasse/månad med kläder

1 kasse/månad med sommarkläder  

 Fri inlämning med leksakerStörre saker som babysitter, babygym och liknande går naturligtvis bra att lämna in utöver kassarna i mån av plats, kontakta butiken för mer info.

Alla dessa krav är för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög nivå i vår butik och erbjuda fina begagnade prylar till alla.  Kontakta oss gärna på 0768-521211 eller via kontaktformuläret på hemsidan. VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV TEAMET!


SÅ HÄR FUNGERAR KOMMISSIONSFÖRSÄLJNING HOS OSS


STEG ETT.  

Inlämning sker under ordinarie öppettider på vardagar. 

Du väljer själv om du vill skänka dina varor till oss eller om du vill att vi säljer dina varor åt dig.

Om Du önskar att vi säljer Dina varor åt Dig skrivs ett kommissionsavtal. 


STEG TVÅ.

Vi går igenom Dina inlämnade varor, stryker kläder, prissätter och sedan finns de i butik till försäljning så snart som möjligt efter inlämning.


STEG TRE. 

Dina varor finns ute till försäljning under två månader i butiken. Efter den perioden tillfaller de Alla Barn & CO AB, och vi ger vidare till välgörenhet eller sparar för framtida säsonger. Du äger varan fram till dess och har därmed rätt att hämta tillbaka den innan dessa två månader gått.
 

STEG FYRA. 

Om du väljer att Alla Barn ska sälja dina varor får Du 30% av vårt försäljningspris i kommission, när varan är såld.
När vi skriver avtalet väljer Du hur du vill disponera Ditt intjänade saldo.

Du väljer på 2 alternativ:
1. Handla för saldot i vår butik
2. Hämta ut pengarna i vår butik

Pengarna finns tillgodo löpande efter att dina varor blir sålda, så tveka inte att maila, ringa eller kom förbi oss för att få veta Ditt saldo.

Observera att kontanta pengar måste hämtas ut senast sex månader efter att din försäljningsperiod är slut.Kontakta oss gärna här via hemsidan, på Facebook eller ring oss på 0768-521211 om Du har några funderingar.